Gå til sidens hovedinnhold

Dødsfallet i Kulstadlia: Den sannsynlige dødsårsaken er klar

Artikkelen er over 2 år gammel

[Helgelendingen] Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at nedkjøling kombinert med beruselse er mest sannsynlige dødsårsak, i forbindelse med at en mann ble funnet død i Kulstadlia i Mosjøen lørdag. Det skriver politiet i Nordland i en pressemelding.

- Politiet har ingen holdepunkter for at det skal ha skjedd noe straffbart. Vi har gjort en god del nødvendige etterforskingsskritt, slik det er vanlig i forbindelse med uventede og uavklarte dødsfall. Det faktum at den døde ble funnet utendørs bidrar også til at saken etterforskes svært bredt i startfasen, sier politiadvokat Kaja Agersborg Jørgensen.

- Selv om saken ikke er ferdig etterforsket, så har vi fått dannet oss et godt bilde av hva som har skjedd. Det er grunn til å tro at mannen døde av nedkjøling kombinert med beruselse da han var på vei hjem fra en fest natt til lørdag. Funnstedet, den foreløpige obduksjonsrapporten, kombinert med flere andre elementer i saken styrker sannsynligheten for dette.

Mannen som ble funnet omkommet var fra Litauen. Han bodde og arbeidet i Mosjøen. Pårørende i Litauen ble varslet samme dag som dødsfallet ble kjent.

Les også

Død person funnet i Vefsn. Politiet etterforsker saken og foretar rundspørring

Les også

Vitneavhør etter dødsfallet i Vefsn