(Vinnere er trukket 19. august. Du finner navn nederst i saken)

Som en av samarbeidspartnerne til Verket har Rana Blad muligheten til å trekke ut 10 stykker som får en meet & greet med Chris Holsten under Verketfestivalen. Lokalavisa har i den forbindelse også tatt en prat om Holsten nå som Verket og konserten hans er nokså få dager unna. (se hvordan du deltar litt lengre ned i saken).

– Han er en artist med masse fans, så vi tipper at det blir en populær konkurranse, sier festivalsjef Ingrid Alte Westman.

– Vi gleder oss veldig til å komme til Mo i Rana for å holde konsert! Jeg har faktisk aldri vært der før så det blir gøy med en ny opplevelse, sier Chris Holsten.

Han trives aller best på scenen og har de siste årene fått markert seg ettertrykkelig som liveartist og låtskriver. Den spilleglade artisten, som regnes for en av landets heteste popnavn om dagen, og hans musikere er klare til å ta hele Verket med på festen i august.

– Målet er å forhåpentligvis gå igjennom følelsesregistret med en kombinasjon av nye og noen gamle låter. Men først og fremst er vi der for å lage fest!

Festivalen arrangeres igjen etter to års ufrivillig pandemipause og er utsolgt. Det er kun Underverket dagtid lørdag for unge og familier som har ledig plass. Det synes Holsten er gode nyheter.

– Så gøy å høre at festivalen er utsolgt. Det er jo noe ekstra spesielt med denne sommeren synes jeg med tanke på at det er tre år siden folk var på pandemifri festival. Jeg føler at alle både scenen og i publikum er litt ekstra sultne og setter litt ekstra pris på det også. Så vi krysser fingrene for god stemning!

Konserten med Holsten er fredag kveld, 27. august. Denne dagen er han i selskap med andre artister som Röyksopp, Postgirobygget, Myra, Undergrunn og lokale EVI.

For å kunne delta i konkurransen må du ha festivalbillett til Verket (som med unntak a dagtidsarrangementet er utsolgt) og du må være 18 år. Du må være forberedt på at Rana Blad lager sak på de som vinner. Vinnere vil etter hvert få nærmere beskjed om tid og sted for møtet med Chris Holsten.

Så hva gjør du for å være blant de aktuelle vi velger ut?

Jo, du poster ganske enkelt i kommentarfeltet under saken her på ranablad.no eller under vår lenking til denne saken på Facebook-siden vår og på vår.

Her skriver du kort og greit om hvorfor vi skal velge akkurat deg eller dere (for kanskje vil du dra med en venn).

I tillegg til møtet med Chris Holsten får vinnerne en fin festivalpakke fra Rana Blad som feirer 120 år i år.

Chris Holsten begynner å få en riktig så kjekk cv. Etter å ha deltatt i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes», begynte Chris Holsten å synge på morsmålet. «Hvis verden», sammen med Frida Ånnevik gikk rett i hjertene til det norske folk i koronaåret 2020, og endte opp med å bli stemt fram som Årets låt under Spellemannprisen. Året etter ble Holsten kåret til Årets artist på P3 Gull, i tillegg til at han hentet hjem prisen for Årets låt for «Smilet i ditt eget speil».

Legg til at «Bare når det regner», «Bak en fasade», og den nyeste «Høyt over havet» har toppet listene her til lands, og til høsten skal han innta Oslo Spektrum. Men før det, ar du altså muligheten til å oppleve ham på Verketfestivalen.

_____________________________________________________________________________________________

Vinnere er trukket. De heldige ble:

Silje Lucie Brovold, Karen Margrethe Leiråmo, Lene Bordevik med datter som er tilreisende fra Arendal, Robin Lydersen Seterdal, venninne-trioen Nadja Solhaug, Trine Johansen og Helle Tomine Hauknes, Lene Oskarsen som er vakt under festivalen og har bursdag 22. august like før Verket og til slutt Susanne Larsen Trælnes.

Vi gratulerer og ønsker dere ei fabelaktig festivalhelg.

Les også

Festivalene de drar på og hvorfor. Elisabeth (32): – Jeg gleder meg til å vise henne Mo i Rana fra en ny side

Les også

Bulle gir deg lyden av sommeren: – Går det galt så går det galt. Og går det ikke galt, så er jo det kjempebra