Oppdatert klokka 13:26: På sørsiden av Saltfjellet, ved Bolna er nå ett kjørefelt åpnet, etter trafikkulykka søndag formiddag. Ifølge NRK Trafikk på twitter dirigeres trafikken på stedet. Vegtrafikksentralen opplyser til Rana Blad at nå går trafikken igjen over fjellet.

Saltfjellet er nå stengt for trafikk. Politiet melder klokka 10.53 at de har stengt E6 mellom Krokstrand og Sørelva på grunn av de vanskelige kjøreforholdene.

Hold deg oppdatert med siste nytt om vei og føre her:

Væromslag

Natt til søndag slo været kraftig om, etter at det lørdag lavet ned snø. Vegtrafikksentralen Nord melder at det er «svært vanskelige kjøreforhold» på strekningen E6 Mo i Rana - Saltfjellet. Det er speilholke og mye vann i vegbanen. De anbefaler å la bilen stå.

Fylkesvei 17 er stengt vest for Glomfjord, mot Ørnes. Det melder Vegtrafikksentralen Nord. I 2-tiden natt til søndag meldte politiet i Nordland på twitter at det var gått et snøras over veien ved Glombergan. Ett felt var åpent, men da det en times tid senere gikk et nytt ras, ble hele veien stengt. Ny vurdering av veien gjøres søndag formiddag.