Trafikkulykke på E6 mellom motorsykkel og personbil: – Seks personer er involvert

DEL

Nordland[AVISA NORDLAND] Nordland politidistrikt melder om en trafikkulykke på E6 i Hamarøy.

– Vi har fått melding om trafikkulykke mellom to mc og en bil. Nødetatene er på vei til stedet, opplyser politiet klokken 12:40.

Klokken 12:55 oppdaterer politiet følgende:

– Ulykken skal ha skjedd på E6 i Hamarøy. Ambulanse og Brann har ankommet til stedet.

Det er seks personer som er involverte i ulykken.

– Fire av de involverte satt i bilen, mens de to andre satt på mc. De to involverte på mc blir behandlet på stedet av ambulansepersonell. Begge involverte er våkne, opplyser Nordland politidistrikt.

Politiet opplyser om at luftambulansen er på vei til stedet, og Veitrafikksentralen opplyser om at veien er stengt.

– E6 Hamarøy, Nordkilsvingen er stengt på grunn av trafikkulykken, melder Veitrafikksentralen nord.

Siste oppdatering fra politiet i Nordland klokken 13:20:

– Det skal være en trafikkulykke mellom en motorsykkel og ikke to motorsykler som først meldt, sierKenneth Magnussen operasjonsleder hos Nordland politidistrikt.

På grunn av lange avstander i fylket har ikke politiet kommet fram til ulykkesstedet, men er i kontakt med de andre nødetatene på stedet.

– Vi har rykket ut fra Fauske, men patruljen har enda ikke kommet. Det vi vet er at det ikke skal være noen kritisk skadde, og luftambulansen er kommet fram, sier Magnussen.

– De to skadde befant seg på samme motorsykkel, og blir behandlet på stedet. Den ene personen er tenkt fraktet til Nordlandssykehuset, mens den andre er tenkt fraktet til legekontoret på Innhavet, opplyser operasjonslederen.

Artikkeltags