Dette var den dyreste privatboligen som ble solgt i september

Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Lurer du på hva naboen solgte huset sitt for? Sjekk Rana Blads Eiendomsinfo her.

DEL

EiendomsinfoRana Blads Eiendomsinfo er nå oppdatert med alle overdragelsene og tinglysningene som fant sted i Rana og omegn i september.

Her kan man blant annet lese at den dyreste private overdragelsen var salget av Gruvegata 8 i Rana kommune.

Salget ble foretatt av Eiendomsmegler 1 og salgssummen endte til slutt på 4.350.000 kroner for tomannsboligen med et primærrom på 229 kvadratmeter.

I tillegg kan man lese at eiendommen hvor rådhuset i Hemnes kommune står er den største overdragelsen i september. Salgssummen er på 10.000.000 kroner og selger er Statkraft Energi AS. Det interessante her er imidlertid at overdragelsen egentlig ble foretatt så langt tilbake som i 2007.

Rådmann Amund Eriksen i Hemnes kommune forklarer at bakgrunnen for at overdragelsen først dukker opp i eiendomsoversikten skyldes at ikke alle formalitetene var i orden i 2007.

- Det var noen detaljer som ikke var blitt tatt med i 2007 som gjorde at ikke alle formalitetene var i orden. Nå har vi gjort en grundig gjennomgang av alle kommunens eiendommer og fått gjort unna formalitetene som gjensto.

LES MER: Slik ser du enkelt hvem som har flyttet inn i nabohuset og hvor mye de betalte for det

For en komplett og søkbar oversikt over eiendomsoverdragelser og tinglysninger kan du besøke vår Eiendomsinfo-tjeneste enten ved å gå gjennom forsiden på Rana Blad, eller ved å besøke siden direkte her.

LES OGSÅ: Denne eneboligen ble solgt for over syv millioner i august

Artikkeltags