Det er i en pressemelding fra Kunnskapsparken Helgeland det går frem at Eli Anita Åstrøm er ansatt som ny prosjektleder for Kunnskapsparken Helgeland.

Åstrøm forlater dermed Ferroglobe Mangan Norge, der hun har vært HR-sjef i snart åtte år, for å startet opp i Kunnskapsparken fra 15. august av.

Åstrøm har tidligere erfaring både som Celsa Armeringsståls første kvinnelige driftsleder og HR-konsulent i Statens Innkrevingssentral. I tillegg er hun bonde med 30 storfe i fjøset på gården Østerdal i Grønnfjelldalen på fritiden.

– Jeg har fulgt med på Kunnskapsparken Helgeland. Med mange spennende prosjekter på gang synes jeg at det virker som en spennende arbeidsplass, uttaler Åstrøm selv, og fortsetter:

– Jeg har erfaring fra ulike yrker, og har opp gjennom årene vært involvert i mye forskjellig. Det tror jeg kommer godt til nytte i min nye stilling. Det skjer så mye på Helgeland, og jeg vil gjerne være med å bidra til utviklingen.

Daglig leder i Kunnskapsparken Helgeland, Monica Paulsen, beskriver hennes nyeste ansatt som en tøff og uredd kvinne som gjorde inntrykk ved første møte.

– Jeg møtte Eli gjennom et lederutviklingsprogram vi begge var med på, og hun gjorde inntrykk. Tøff og uredd, med lang erfaring innen kompetanse- og organisasjonsutvikling, sier Paulsen, og fortsetter:

– Hun er en dyktig dame, og her blir veien til mens vi går. Eli Anita har et stort engasjement og vil bidra til utviklingssamarbeid på Helgeland, og vil sikkert også se nye utfordringer i næringslivet som vi kan ta tak i.