Gå til sidens hovedinnhold

En stemme til Rana Venstre er en stemme for realisering av flyplassen

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Rana Venstre har støttet arbeidet med ny storflyplass på Hauan siden dag én. Venstre på Stortinget har også støttet opp under arbeidet som er, og har vært gjort. En stemme til Venstre er en stemme for realisering av flyplassen.

Vi er i innspurten på valgkampen. Fra Arbeiderpartiet forsøkes det å skremme med at enkelte parti er mot ny flyplass. Dette er selvfølgelig feil og alle partiene i kommunestyret er for etableringen. For at det ikke skal være noen tvil vil vi understreke følgende:

- Venstre i Rana og stortingsgruppen, støtter byggingen av en ny stor flyplass på Hauan ved Mo i Rana. Et kreativt lokalt initiativ som vi ønsker velkommen og lykke til!

- Venstre i Rana og stortingsgruppen, støtter formuleringene i dagens NTP vedr. realiseringen av flyplassen på Hauan.

- Venstre i Rana og stortingsgruppen, vil opprettholde de øvrige flyplassene på Helgeland.

Vi har forøvrig merket oss det sterke engasjementet i Helgelandsregionen for gode transport- og kommunikasjonsløsninger. Løsninger som ivaretar forutsetningene for en positiv samfunnsutvikling samtidig som de er fremtidsrettede og miljøvennlige. For eksempel bruk av elfly. Dette krever et mangfold av løsninger, og Venstre som har et helhetlig syn på samfunnsutviklingen, støtter dette arbeidet.

Jon Gunnes, stortingsrepresentant for Venstre og medlem av transportkomitéen
Mats Hansen, ordførerkandidat for Rana Venstre

 

Kommentarer til denne saken