Etter å ha vært stengt i åtte uker grunnet Covid-19, åpner The Lounge igjen: - Endelig! Jeg har knapt sett folk på ukesvis

The Lounge i Park 22 åpner igjen. Kafeen er en av mange serveringssteder som har blitt hardt rammet av koronasituasjonen. Nå åpnes dørene og Synnøve Olafsen skal i dagene fremover ha spesielt fokus på lokale leverandører.

The Lounge i Park 22 åpner igjen. Kafeen er en av mange serveringssteder som har blitt hardt rammet av koronasituasjonen. Nå åpnes dørene og Synnøve Olafsen skal i dagene fremover ha spesielt fokus på lokale leverandører.

DEL

Nå kan du ta lunsjen hos The Lounge igjen, skriver stedet i en pressemelding.

- Endelig! Jeg har knapt sett folk på ukesvis, det blir en lettelse å få gå på jobb og møte mennesker igjen, sier Synnøve Olafsen.

Kafeen The Lounge i Park 22 er en av nysatsingene i sentrum av Mo i Rana. Serveringsstedet, som også leier ut lokaler til kurs, eventer og seminarer, startet opp medio september i 2019, men måtte stenge dørene 14. mars 2020 grunnet koronasituasjonen. Nå er daglig leder Synnøve Olafsen i gang med å bake kanelsnurrer, for omsider blir det drift igjen.

Lokalt fokus åpningsuka

- Det er vi utrolig glade for. I denne tida oppdager mange at det nære betyr mye. Vi må ta vare på hverandre og løfte hverandre frem for å beholde gode lokale og regionale tilbud. Det er nå mye fokus på å handle lokalt og bruke byen og regionen vår. Vi vil bidra, så derfor skal vi ha spesielt fokus på lokale og regionale leverandører hele åpningsuka, forteller daglig leder Synnøve Olafsen.

Kafeen starter ut med noe mer begrensede åpningstider enn under ordinære forhold. Det blir åpent tirsdag til fredag fra klokken 10.00 til 14.00 og lørdager fra kl. 11.00 til 16.00

- I tillegg skal vi jobbe aktivt for å få flere til å legge sine konfirmasjoner, selskaper og seminarer til oss. Ikke alle vet at vi har gode lokaliteter for dette. Flere har flyttet planlagte arrangementer til høsten og vi ønsker alle typer arrangementer hit. Vi skal gjøre vårt for å ta alle kunder varmt i mot og rette oss etter råd og regler for smittevern.

19. mai blir det gratis kanelsnurrer så langt det rekker og kanskje en og annen liten overraskelse, det er all grunn til å feire at vi kan åpne The Lounge igjen. Det blir så fint å se gamle og nye kunder.


Mye fint skal skje i tida fremover

Styreleder i The Lounge, Stig Frammarsvik, er mer enn klar for en kanelsnurr eller tre, med vin eller kaffe attåt.

- Når man må stenge butikken og har null inntekter, så er det klar man blir hardt rammet. Men det er ingen grunn til å klage, det er flere enn oss som har og har hatt tøffe tider. Vi ser fremover og jobber på for å få best mulig drift og utvikling, både i kafeen og i resten av bygget. Det er gøy å få åpne dørene igjen og vi håper folk kommer tilbake til oss, sier Stig Frammarsvik.

- Vi har brukt tida med stillstand i drifta godt, vi har planlagt for fremtida og har mye på plakaten fremover, hos The Lounge og Park 22. Målet har hele tiden vært at Park 22 og virksomheten i bygget skal gjøre byen bedre og sentrum mer vitalt og spennende. Åpning av kafeen er bare en av mange positive ting vi håper skal skje her fremover. Vi har litt av hvert på tapetet. Men først: Kaffe og hjemmebakt 19. mai, avslutter Stig Frammarsvik i pressemeldingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken