Gå til sidens hovedinnhold

Etter gode erfaringer på festivaler i Bodø, satser politiet på Snapchat også under Verket

Artikkelen er over 1 år gammel

- Ser du eller opplever du noe på festivalen som politiet burde vite om så kan du sende oss en Snap, forteller Joakim Einhaug, leder for patruljeseksjonen ved Mo i Rana politistasjon, i en pressemelding.

Med Snapchat-kontoen «PolitietiVerket» ønsker nemlig politiet å gjøre det enkelt for publikum å komme i kontakt med dem under Verketfestivalen. Politiet er som vanlig fysisk til stede på festivalområdet, men det er første gang de også har en digital tilstedeværelse i denne kanalen.

– Snapchat er for tiden en mye brukt kommunikasjonskanal og det er lav terskel for å melde fra der. Vi er veldig glade for at vi under Verket får muligheten til å møte publikum også på denne måten, sier Einhaug.

Politiet håper at man med tips direkte fra publikum vil kunne komme raskere til der det eventuelt skjer noe. Politiets Snapchat vil være bemannet i festivalens åpningstid.

– Vi har gode erfaringer med snapkonto på Parkenfestivalen og Oppturfestivalen i Bodø og har derfor stor tro på at også publikumet i Mo i Rana vil kunne dra nytte av at politiet er tilgjengelig for dem på Snap under festivalen. Men husk på at dersom du er i nød så er det politiets nødnummer 112 som gjelder, avslutter Einhaug.

Kommentarer til denne saken