Aktiv365 og Family Sports Club har gått sammen i et nytt felles eierskap. De to kjedene vil etter dette ha totalt 60 sentre i Norge med om lag 80.000 medlemmer over hele landet. Det skriver selskapene i en pressemelding.

Aktiv365 etablerte sitt første fullservice treningssenter i 1985 og har i dag 9 sentre i Bergensregionen. Family-kjeden har totalt 51 sentre rundt om i Norge, hvorav 23 eide og 28 sentre på franchise. Kjedene har til sammen om lag 80.000 medlemmer.

Samarbeidet etablerer en solid plattform for videre vekst, både gjennom nyåpninger og overtakelse av sentre. Begge kjedene har hatt sterk medlemsvekst i perioden fra august 2021 fram til i dag med en økning av medlemsbasen på om lag 30 prosent.

Kjedene vil bli drevet av de respektive organisasjoner under dagens merkenavn, men arbeidet med å samordne organisasjonene til det beste for medlemmene starter nå.

– Samarbeidets betydning for medlemmene er at de får flere sentre å velge mellom, samtidig som vi vil styrke vårt tilbud for folkehelsen. Dette skal vi gjøre både gjennom større fokus på individuell trening, samt videreutvikling av kjedenes allerede store og varierte gruppetreningstilbud og PT-tilbud, står det videre i pressemeldingen.

– Aktiv365 er en veldrevet og respektert aktør i treningsbransjen i Bergen som vi gleder oss veldig til å få samarbeide med, sier Trygve Hagen, konsernleder i Family Sports Club.