1: Tove Lise Thorvaldsen Hansen og Lene Ulvang har sammen med kjøkkensjef Karl Inge Andersen (ikke til stede da bildet ble tatt) vært ansatt på kjøkkenet ved Drevjamoen leir siden 2013 – da forlot de Fru Haugans Hotel til fordel for Forsvaret. – Her er lite helgejobbing, det er bare på store øvelser vi er her hele tiden. Da blir det lange dager. 
2: Tid for varm lunsj, salater, og eplekake til kaffen. 
3: Nøtteblanding, korn og rosiner til tjeneste. 
4: Frukt og grønnsaker er en viktig del av kostholdet. 
5. – Topp tre i Norge av forsvarets kantiner, mener Kristin Thorsteinsen og Kai Hamberg som er på HMS-kurs.
6: Lasse Håheim Larsen er lærling som restaurantkokk. 
7: Befalsforlegninga ble bygd i 1905 og siden flyttet til Drevjamoen. Her kan du visstnok høre skrittene til sersjant Schultz nattetid. 
8: Ukens meny byr på karbonader, bacalao, svinekoteletter, panert fisk og spagetti bolognese til middag.

Det er "freddan" og tid for måltid på Drevjamoen leir. Rekorden er åtte-ni ostesmørbrød på én mann

Av
Publisert
DEL

Artikkeltags