1 Ullgris: På vinteren får disse grisene masse pels. Sigbjørn Ånes og Kleo Delaveris har om lag 30 ullgriser på den økologiske gården sin på Handnesøya. Foto: Øyvind Bratt
2 Urter: Elin Fagervik ved Litlehaug gård på Hugla leverer urter og syltetøy til restauranten, Til Elise fra Marius. Foto: Karina Solheim
3 Egg: Midtstraum gård har 7.500 frittgående høner som forsyner mange helgelendinger med egg gjennom året. Foto: Øyvind Bratt
4 Kortreist: Til Elise fra Marius har mange lokale leverandører. De mener at jo ferskere produktet er, jo bedre blir sluttresultatet. Foto: Øyvind Bratt
5 Lam: Stina Bjelvin Røli (f.v.), datteren Norah (7) og ektemannen Terje Røli har om lag 90 vinterforede sauer som gir opp til 160 lam på gården. Foto: Karina Solheim

Fra beite til bord på Til Elise fra Marius: – Vi snakker altfor lite om alle de fantastiske råvarene som er på Helgeland

Restauranten Til Elise fra Marius får rekken av nærmatprodusenter til å vokse og gro, med konseptet, Fra beite til bord.
Publisert