Gå til sidens hovedinnhold

Ferroglobe Mangan inngår treårsavtale med Verket

Artikkelen er over 2 år gammel

Ferroglobe Mangan fornyer samarbeidet med Verket Musikkfestival og inngår ny treårsavtale, fra 2020–2022.

Det jobbes intensivt med årets Verket som arrangeres 23. og 24. august. Samtidig er festivalen i god gang med 2020. Samarbeidsavtaler for neste år skal på plass i god tid. En av partnerne som ønsker en ny periode er Ferroglobe Mangan, skriver festivalen i ei pressemelding.

Ferroglobe Mangan har 89 ansatte og produserer manganlegering som er et tilsetningsstoff stålindustrien bruker. Markedet er hovedsakelig stålverk i Europa, og selv om ikke kundene befinner seg her, gjør de ansatte det, og bedriften er derfor opptatt av et godt og levende lokalmiljø.

– Samarbeidet har så langt fungert bra. Verket har mange tilbud og gjør det beste for å ta godt vare på sine samarbeidspartnere, sier HR-sjef i Ferroglobe Mangan, Eli Anita Åstrøm i pressemeldinga.

Hun mener Verket bygger lokalmiljøet og regionen og bedriften vil være del av en festival som markedsfører Mo og Helgeland på positivt vis.

– Verket er blant de største arrangementene Ferroglobe Mangan samarbeider med. Tyngde, størrelse og synlighet er viktig, og merkevaren Verket er kjent utover Ranas grenser. Vi støtter en del mindre nisjeidretter og arrangementer, for mangfold i interesser og tilbud er viktig for oss, det gjenspeiler jo våre ansatte og de som bor i kommunen. Men det er også viktig å beholde og utvikle de store. Det er ingen selvfølge at vi har et så stort arrangement som Verket i Mo i Rana.

– Det er alltid hyggelig å få fornyet tillit, og det er selvsagt særdeles viktig for Verket å ha høy tillit hos næringslivet og samarbeidspartnere. Vi må da sørge for å levere et godt produkt hvert år og ha fokus på forbedring også i jobben vi gjør for samarbeidspartnere, sier festivalsjef Maiken Johansen i pressemeldinga.

Kommentarer til denne saken