Widerøe har innstilt flere avganger, blant annet til og fra Røssvoll

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

På Avinors nettsider kan vi lese at Widerøe har hatt problemer på morgenkvisten mandag. Tre flighter er innstilt, og fem ankomster skal være berørt, skriver an.no.

Flightene dette gjelder er WF766, WF870, og WF846. Lufthavnene som er berørt i tillegg til Bodø er Mo i Rana, Harstad/Narvik, Stokmarknes, og to ankomster til Tromsø.

Flighten som er berørt på Røssvoll er WF766 som ikke kom fra Bodø som planlgat 7.00, og WF767 som ikke gikk motsatt vei klokken 7.15.

Ellers har flytrafikken på Røssvoll så langt i dag gått som normalt.

Lina Lindegaard Carlsen i Widerøe opplyser til an.no at det er flere årsaker til kanselleringene. Når det gjelder WF846 til Tromsø, var det snakk om tekniske problemer med en maskin. Dette gjaldt også rutene 870 til Harstad og Tromsø.

- Når det gjelder 870, så ble passasjerer satt på bakketransport til Tromsø. Enkelte av passasjerene hadde videre transport som de skulle rekke, så dette har vi sørget for, sier Carlsen.

Hun forteller at en syk kaptein førte til kansellering i ruten 766 fra Bodø til Mo i Rana. Dette fikk passasjerene beskjed om allerede søndag.

- Alle passasjerer er booket om og ivaretatt. Vi beklager de konsekvensene dette måtte medføre. Det er ikke noe moro når vi ikke leverer, sier Carlsen.

Artikkeltags