Gå til sidens hovedinnhold

Forlenger kontrakten med Lyn: – I garderoben og blant kidsa er han en viktig person

Artikkelen er over 2 år gammel

Ulrik Reinaldo Berglann fra Nesna forlenger kontrakten med Lyn. Berglann kom til Oslo-klubben fra Arendal i høst, da for å spille ut sesongen. Nå melder Lyn på sine nettsider at «lynvingen» skal spille for 3. divisjonsklubben også neste år.

– For dere som har sett de siste kampen har sikkert sett hvilken fantastisk spiller Ulrik Reinaldo Berglann er. Ikke bare på banen viser han seg fram, i garderoben og blant kidsa er han en like viktig person som snakker med alle og har en profesjonell tilnærming til fotball. Han vet hva dette dreier seg om og setter krav til seg selv og spillerne rundt, han er akkurat slike personligheter vi trenger, skriver Lyn på sine nettsider.

Klubben skriver at de er stolte over å beholde Berglann enda lenger. Berglann har så langt spilt tre kamper for laget, og scoret i 2-2-kampen borte mot Frigg forrige helg.

Berglann slo gjennom i Nesna omtrent fra først dagen han ble gammel nok til å spille seniorfotball, og dro til Bodø/Glimt i 2011. Der spilte han til og med 2015-sesongen, og fikk totalt 67 kamper og scoret tre ganger. På slutten av 2015-sesongen spilte han på lån i Strømmen, før han dro til Jerv. Foran årets sesong dro han til Arendal, men ble der kun i en halvt år.

Lyn spiller i 3. divisjon, og kan komme i samme avdeling som Rana FK, om satsingsklubben klarer opprykk etter kvalifiseringen i høst.

Les også

Flyttet til Oslo for å studere og signerte for Lyn

Kommentarer til denne saken