Dyrkerne av norsk og nordisk rock, BråK, slapp i dag første band til minifestivalen BråK Vol. 5 som arrangeres 29. januar. Som navnet tilsier arrangeres festivalen for femte gang og den tar mål av seg å gi sitt publikum kremen av norsk rock.

Publikum får her oppleve tre band i løpet av en kveld og første navn som lanseres er Combos. Det skal være litt leven i en levende by. For femte gang har gutta i BråK gleden av å invitere til en minifestival med kremen av norsk rock!

Combos har siste år har gjort seg bemerket som lovende nykommer med potente terningkast i blant annet Aftenposten og Adresseavisen for debutalbumet Steelo (2020) og for sine energiske liveopptredener.

Combos ble presenterte for ranas rockeglade allerede i oktober, men da måtte bandet spille uten vokalisten som ble syk like før konserten. Bandet gikk likevel på Byscena hos Park 22 og gjorde det beste ut av situasjonen. I forkant ga Bjæørn Immonen i BråK bandet dette skussmålet:

– De leverer en rett-i-trynet blanding av rock, punk, hardcore og rap-inspirert vokal, med en friskhet og en edge som gjør det catchy og interessant.

Bildeserie

SE BILDENE: Disse rockerne sørget for BråK i byen

Men i januar blir det altså full pakke hvis ingen nye skjær i sjøen skulle dukke opp.

– Med sin live-energi passer de som hånd i hanske i et volume-arrangement, og vil garantert bidra til en av 2022s beste kvelder, skriver arrangøren på sin Facebook-side i forbindelse med dagens slipp.

Aldersgrense på minifestivalen er 20 år. Alle earlybirdbilletter er allerede solgt. Til BråK Vol.4 ble meget solide og sterke live-navn hentet til Mo i Rana: Blood Command, Blomst og Brenn.