Har funnet eiendel tilhørende Arjen Kamphuis flytende i havet

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Kamphuis-mysterietPolitiet fikk i går kveld klokken 19.10 melding fra en fritidsfisker som hadde gjort et funn av en flytende gjenstand i havet nær land ved Kvænfloget, mellom Fauske og Rognan. Funnet knyttes til den savnede Arjen Kamphuis og politiet er sikre på at eiendelene tilhører savnede, skriver de i en pressemelding.

Av hensyn til den pågående etterforskningen kan ikke politiet gå ut med hvilke eiendeler det dreier seg om.

Politiet har grunn til å tro at Arjen tok lokaltoget fra Bodø til Rognan den 20. august, med avgang etter ruten klokken 1605 og ankomst Rognan 1729.

– Vi ber om at publikum tar kontakt med oss dersom de har observasjoner knyttet til denne reisen og til bevegelser i indre Salten-området den 20. august og påfølgende dager, sier politiinspektør Bjarte Walla i pressemeldingen.

Politiet iverksatte i går kveld søk i det aktuelle området og fikk bistand fra lokale redningsmannskaper fra Røde Kors, samt et fartøy fra Redningsskøyta.

– Politiet vil nå foreta videre undersøkelser i området og annen etterforskning i forbindelse med funnet. I hvilken grad funnet kan fortelle noe om den savnede har befunnet seg i, eller i nærheten av funnstedet er det på dette tidspunktet ikke mulig for politiet å si noe sikkert om, sier Walla.

Artikkeltags