Intervjuet av VGTV etter flaggbragden, omtales som årets fan-forbilde

I den nyeste episoden av Foppall på VGTV er Marius Helgå fra Rana intervjuet. (Skjermdump av VGTV)

I den nyeste episoden av Foppall på VGTV er Marius Helgå fra Rana intervjuet. (Skjermdump av VGTV)

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

38 år gamle Marius Helgå fra Rana kom i manges søkelys da han i en kraftig motvind prøvde å holde et gedigent flagg oppreist i vinden på Alfheim i kampen mellom Tromsø IL og Bodø/Glimt (3–1) for halvannen uke siden.

Direkte

Kampen ble vist direkte på C More.

VGTV hyllet så mannen fra Rana i sitt fotballprogram Foppall. Der ble han omtalt som Isbergets "store, store sønn".

I ukens program av Foppall, har VGTV møtt Helgå selv og snakket med han. Der står han på taket med et noe mindre TIL-flagg og viste hvordan det var å stå i vinden.

Klippet har blitt delt på den internasjonale fotballsiden 101greatgoals, og totalt er videoen blitt sett av flere hundre tusen på Facebook.

- Det er veldig spesielt. Det tok helt av, sier Helgå til VGTV.

- Jeg konsentrerte meg alt jeg klarte, det var helt ekstremt, sier ranværingen om det å stå med flagget i den kraftige vinden.

Årets fan-forbilde

Helgå heier på flere lag; Tromsø, Juventus, Manchester United, Gimnastic de Terragona, Eintracht Frankfurt og Stålkameratene.

Programleder Jamel Rake i Foppall og VGs sportssjef Øyvind Brenne er imponert over at han holder med seks så vidt forskjellige lag.

- Jeg vil si han er Norges beste supporter i 2015, og han har en herlig stil over seg. Han er vårt fan-forbilde i år, sier Brenne.

FLERE SKJERMDUMPER FRA VGTV:

Foto:

Foto:

Foto:

Artikkeltags