Gazza kommer til Mo for å promotere filmen der Tom Storvik fra Utskarpen har regien: - For meg er det ganske surrealistisk

DEL

21. september kommer Paul Gascoigne, eller Gazza på folkemunne, til Mo. Grunnen til besøket er at Tom Storvik, fra Utskarpen, står for regien av filmen som skal fortelle historien om en av verdens beste fotballspillere. I en pressemelding fra 16:02 films bekreftes besøket.

 - I 1992 sa Paul Gascoigne «Fuck off, Norway» til Thor Eggen før Norges landskamp mot England. Nesten tretti år har gått siden den gang, og nå tar Paul Gascoigne turen til Norge for første gang på nesten like mange år for å holde show i Meyergården Spektrum i forbindelse med filmen som er basert på hans liv, «30 Years of Hurt».

Ranværingen Tom Storvik er produsent og regi på filmen, og har overtalt den engelske fotball-legenden om at om han først skal reise ut av hjemlandet, så hvorfor ikke ta turen til Helgelandskysten.

Showet på Meyergården vil bli ledet av Amalie Olufsen, skuespilleren som skal spille Pauls eks-kone i «30 Years of Hurt». Amalie Olufsen kommer selv fra Mo i Rana og vil gi showet en lokal forankring samtidig som hun skal sparre med «Gazza» om hans liv, karriere og hans tanker om at hele verden snart vil kunne se filmen om livet hans.

 

Ruben Nilsen Robertsen, hotellsjef ved Meyergården Hotell, er fornøyd med at Paul Gascoigne tar turen til Spektrum.

- Vi gleder oss utrolig mye til å ta i mot legenden og en av fotballhistoriens største fotballspillere fra England, det blir stort og gøy at det blir eksklusivt hos oss, sier han.

Produsent og regi på «30 Years of Hurt», Tom Storvik, ser frem til å kunne vise hjembyen sin til en av hans store helter fra barndommen.

- For meg er det faktisk ganske surrealistisk at en så stor legende innom fotballen tar turen til Mo i Rana for å holde show. Det er samtidig veldig morsomt å kunne gi tilbake til hjembyen sin når man først har fått muligheten til å jobbe på et så stort prosjekt som filmen om Paul Gascoigne er, også er det veldig spennende at Amalie Olufsen, som er fra Mo i Rana selv og skal spille Paul's eks-kone i filmen, skal lede showet. Jeg tror publikum kommer til å få et veldig interessant og følelsesladet innblikk i hvordan det er å være Paul Gascoigne, og et fint innblikk i nettopp hva filmen kommer til å handle om, skriver filmselskapet i en pressemelding.

Paul selv har en veldig kort kommentar på lur med glimt i øyet

- I'm looking forward to seeing all you wonderful Norwegians. But until then, if you don't remember, fuck off!»

Artikkeltags