Stortap for Silkefot i byderby, har misbrukt muligheten til å bli kretsmester

I sommer vant Silkefot 2-1 mot Gruben, men onsdag kveld fikk Gruben en skikkelig revansje.

I sommer vant Silkefot 2-1 mot Gruben, men onsdag kveld fikk Gruben en skikkelig revansje. Foto:

DEL

(Gruben - Silkefot 4-1): Silkefot har kjempet i toppen av 6. divisjon i år, mens Gruben IL startet svakt, men har kommet veldig sterkt i høst.

Silkefot har først og fremst ligget i toppen på grunn av at de har vunnet alle kampene hjemme på Sagbakken. På bortebane går det mye verre, også da de tok den korte turen til Gruben onsdag kveld.

Fredrik Danielsen ga Gruben ledelsen allerede etter sju minutter og Petter Kvitnes økte til 2-0 på straffespark etter 32 minutter, som også ble pauseresultatet.

I andre omgang kom alle tre målene i løpet av kampens ti siste minutter. Vegard Pedersen Antonsen økte til 3-0 for Gruben før Markus Bergersen reduserte på straffe. Mathias Seterdal Bang satte inn 4-1 helt på tampen av kampen.

Silkefot er nummer tre på tabellen. De har vunnet alle sine seks hjemmekamper, men kun tatt tre poeng på bortebane. De har fire poeng opp til serieleder Sandnessjøen 2, som også har en kamp mindre spilt.

Gruben er nå på fjerdeplass, etter å ha vunnet fem kamper og spilt en uavgjort på de seks siste kampene.

Vinneren av 6. divisjon rykker opp til 5. divisjon, og skal også kjempe om å bli kretsmester i finale på Sagbakken mot 6. divisjonsmesteren i Salten; Junkeren 3.

Tabellen:

Foto:


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken