Mot Manchester United gikk det galt. Nå må Lisa-Marie spille med maske

Lisa-Marie Karlseng Utland må spille med maske i en måned framover etter at hun brakk nesen mot Manchester United.

Lisa-Marie Karlseng Utland må spille med maske i en måned framover etter at hun brakk nesen mot Manchester United. Foto:

DEL

Når det norske landslaget spiller EM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland i morgen og i en måned framover, må Lisa-Marie Karlseng Utland spille med maske.

Bakgrunnen for dette er at hun ble skadet i nesten i en kamp for sin nye klubb Reading mot Manchester United nylig, i den engelske superligaen.

Hun sier til VG at hun fikk en skulder i nesen, og at hun fortsatte kampen etter å ha fått stoppet blødningen. Etter kampen skjønte hun at noe var galt, og trolig må hun operere.

– Jeg tror det, det er ikke som det skal være i neseroten. Men når det blir operasjon det vet jeg ikke. I første omgang skal jeg bruke denne masken som beskyttelse i én måned, sier Utland.

En lege har laget den spesialtilpassede masken, og Utland sier at hun føler seg trygg med den og ikke trenger å holde noe tilbake i duellene.

Norge møter Nord-Irland i Stavanger fredag kveld i den fjerde av åtte kvalifiseringskamper fram mot EM i England i 2021. Norge har vunnet de tre første kampene, og med ni poeng leder de pulja to poeng foran Wales. Norge har gode sjanser til å kvalifisere seg. Gruppevinneren går direkte til mesterskapet, det gjør også de tre beste som ender på andreplass. De øvrige lagene som ender på andreplass får en ekstra kvalifiseringsrunde.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken