Mot Manchester United gikk det galt. Nå må Lisa-Marie spille med maske

Lisa-Marie Karlseng Utland må spille med maske i en måned framover etter at hun brakk nesen mot Manchester United.

Lisa-Marie Karlseng Utland må spille med maske i en måned framover etter at hun brakk nesen mot Manchester United. Foto:

DEL

Når det norske landslaget spiller EM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland i morgen og i en måned framover, må Lisa-Marie Karlseng Utland spille med maske.

Bakgrunnen for dette er at hun ble skadet i nesten i en kamp for sin nye klubb Reading mot Manchester United nylig, i den engelske superligaen.

Hun sier til VG at hun fikk en skulder i nesen, og at hun fortsatte kampen etter å ha fått stoppet blødningen. Etter kampen skjønte hun at noe var galt, og trolig må hun operere.

– Jeg tror det, det er ikke som det skal være i neseroten. Men når det blir operasjon det vet jeg ikke. I første omgang skal jeg bruke denne masken som beskyttelse i én måned, sier Utland.

En lege har laget den spesialtilpassede masken, og Utland sier at hun føler seg trygg med den og ikke trenger å holde noe tilbake i duellene.

Norge møter Nord-Irland i Stavanger fredag kveld i den fjerde av åtte kvalifiseringskamper fram mot EM i England i 2021. Norge har vunnet de tre første kampene, og med ni poeng leder de pulja to poeng foran Wales. Norge har gode sjanser til å kvalifisere seg. Gruppevinneren går direkte til mesterskapet, det gjør også de tre beste som ender på andreplass. De øvrige lagene som ender på andreplass får en ekstra kvalifiseringsrunde.


Artikkeltags