Gå til sidens hovedinnhold

Fotballprat og quiz med Drillo og Scheie på Kulturhuset Mo: – Levende legender rett og slett

Artikkelen er over 1 år gammel

20. mars kommer Drillo og Scheie til Kulturhuset Mo med konseptet «Alt for Norge!".

– Ei booking rett i krysset, sier daglig leder ved Kulturhuset Mo Maiken Johansen i en pressemelding.

Johansen mener det bare er å gjøre seg klar for en uforglemmelig kveld med fotballprat og fotballquiz med to av landets største sportsprofiler.

– Vi har hatt mange ulike arrangementer og genrer i 2019. Men vi rakk ikke helt innom sport-segmentet, om man ikke regner Celsa-stafettens afterparty under den kategorien. Det er derfor hyggelig å starte ut med sport når vi nå begynner å slippe en del navn for neste år, sier Johansen.

– Levende legender

Drillo og Scheie trenger knapt nærmere introduksjon. Drillo ledet landslaget i storhetstiden til norsk fotball, den gang Norge var rangert som nummer to på FIFA-rankingen og slo selveste Brasil i VM i 1998. Han er også viden kjent for sine geografikunnskaper.

Arne Scheie er et ikon fra NRK-sporten, og er kjent for sine dybdekunnskaper innen fotball, skihopp og andre idretter.

– Hver for seg er disse gutta en opplevelse, men sammen er de dynamitt av kunnskap, opplevelser og gode historier. Levende legender rett og slett. Å få disse ikonene i hus ser jeg veldig fram til. Det blir stort, og stor underholdning, sier Johansen.

Fotballprat og quiz

Det er duket for en todelt kveld som starter med fotballprat og avslutter med quiz.

Gutta har selv plukket ut sine favorittspørsmål innen fotball, øvrig sport og geografi. Ifølge Johansen vil det være både enkle og vanskelige spørsmål, men i tillegg har de krydret det hele med det lille ekstra som gjør at dette blir en morsom opplevelse.

– Vi håper folk fra fotball- og idrettsmiljøet melder sin interesse. Kanskje Rataskankan kommer med sine quiz-kunnskaper? Folk må bare lese seg opp i jula, sier Johansen.

– Dette blir særdeles morsomt og særdeles interessant. Nå tror jeg verken Drillo eller Scheie ville brukt uttrykket mindblowing, men det gjør jeg.

Kommentarer til denne saken