– Jeg har lært mye, men ikke fått resultatene jeg har håpet på i Tromsø

NY KLUBB: Vilde Gjesbakk vil satse videre og prøver seg med base i Oslo. foto: terje pedersen

NY KLUBB: Vilde Gjesbakk vil satse videre og prøver seg med base i Oslo. foto: terje pedersen

Artikkelen er over 4 år gammel

Flytter sørover.

DEL

Vilde Gjesbakk flytter sørover for å utvikle seg videre.

– Jeg har lært mye, men ikke fått resultatene jeg har håpet på i Tromsø. Nå har jeg lyst til å utvikle meg videre, sier Vilde Gjesbakk.

Nå flytter hun til Oslo for å få nye impulser, men det er ennå ikke klart hvilken klubb hun skal løpe for.

– Men det blir spennende, sier Gjesbakk.

Kretspris

Denne uka fikk hun kretsprisen fra Nordland Friidrettskrets for 2014 for sitt resultat på 100 meter (12,54), men årets sesong har vært skuffende så langt.

– Jeg har vært mye plaget av en skade i et lår. Det er en nerve som irriterer muskelen, sier Gjesbakk. Hun går for tiden til behandling samtidig som hun trener til junior-NM.

– Forhåpentligvis går det over. Senior-NM kutter jeg trolig ut, men junior-NM går i midten av august, og der håper jeg å være med, sier hun.

Testløp

Da er det 100 meter og 200 meter som det skal konkurreres i.

– Jeg må nok ha et testløp før jeg kan si om jeg er klar, men målet er at jeg skal kvalifisere meg til stafettlaget som løper i landskampen senere, sier Vilde Gjesbakk.

Nordland Friidrettskrets delte også ut to andre priser denne uka. Eric Alberto Marhaug fra Bodø FIK fikk prisen for beste gutt i 18-årsklassen etter å ha prestert 22,25 på 200 meter.

For leder/trener ble Kjell Vidar Norheim fra Hattfjelldal tildelt prisen. Han fikk prisen for sin innsats for friidretten i Hattfjelldal, som har vist en stor oppblomstring de siste årene.

Artikkeltags