I dag er det siste frist for å levere inn svarene etter startuka av fotosafarien. Hver uker kjemper tre deltakere om å vinne seks flaxlodd hver, som kan gi en fin premie, hvis en har skikkelig med flaks. Og leveres svaret, er du samtidig med i kampen om å vinne hovedpremien av fotosafarien. Det er et gavekort på 10.000 kroner. Dette trekkes ut blant dem som svarer rett på alle oppgavene. Oddsen for å dra i land hovedpremien er høvelig god. I alle fall mye bedre enn i lotto.

Svar sendes til: konkurranse@ranablad.no

Slik går Fotosafarien for seg

● Rana Blad bringer fortløpende 36 bilder fra ulike steder på Helgeland.

● Hver fredag kommer det en kupong i avisa. Den fyller du ut, i kronologisk rekkefølge, med navnene på de stedene du mener er avbildet på ukas oppgaver, og den bokstaven vi er ute etter for hver dag. Til hvert bilde vil vi oppgi på hvilken plass i ordet du finner dagens nøkkelbokstav. Hvis nøkkelbokstaven finnes flere steder i ordet, vil vi gjøre oppmerksom på det. Når alle 36 bokstavene er på plass, vil de danne en setning. Hvis nøkkelbokstaven er nr. 1, betyr det at vi begynner på et nytt ord i setningen.

● Dette er en konkurranse for våre lesere av papiravisa, e-avisa og digitale abonnenter. Svar leveres inn på en original kupong fra papiravisa eller ved at løsningen med nødvendige opplysninger på e-post til konkurranse@ranablad.no. Merk e-post med fotosafari og ukenummer i emnefeltet.

● Ukekupongene skal være avisa i hende seinest den påfølgende onsdag.

● Sommerens siste safari-kupong kommer i avisa fredag 19. august. Den vil også inneholde plass for å fylle ut setningen som gir totalløsningen.

● Merk konvolutten med «Fotosafari» og send den til Rana Blad, boks 55, 8601 Mo i Rana, lever kupongen til i avishuset eller send svaret på e-post.