Har fortsatt god plass til flere på fritidsmesse

DEL

Onsdag 21. august arrangerer Polarsirkelen videregående skole fritidsmesse i sine lokaler der ungdom kan få informasjon om fritidsaktiviteter som finnes i Rana. Så langt har 34 meldt seg på, men arrangørene har plass til mange flere.

– Vi har sagt at siste påmelding er mandag, dette har med vår planlegging å gjøre. Vi håper enda flere melder seg på, vi har hatt bra med påmeldinger de siste dagene, sier OT-koordinator for Nord-Helgeland, Bjørn Oddvang.

Oddvang er fornøyd med bredden i de lag og foreninger som kommer for å vise seg fram for 1.200 til 1.300 elever og 300 ansatte på skolen.

– Da vi første gang gikk ut med dette var det stor entusiasme, og vi trodde at flere ville melde seg på. Men det er første gang og det har vært ferietid, så vi må vel si oss fornøyd. Men vi mangler litt, og håper mange melder seg på før fristen går ut, sier Oddvang.

Oddvang sier at det er overraskende få idrettslag som har meldt seg på. Klatring, karate, paragliding, styrkeløft og kampsport blir det å få informasjon om, mens Bossmo & Ytteren IL også er med.

Også når det gjelder musikalske aktiviteter hadde han håpet på flere, men blant andre Båsmokoret, Gruben Musikkorps og Ungdommens hus kommer.

– Vi ønsker liv og røre når våre elever begynner skoleåret. Vi vil at de skal se at det er all slags muligheter til å utfolde seg på fritiden, og at samfunnet vi bor i legger til rette for at de skal få utviklet sine interesser, sier Oddvang, som mener fritidsmessa vil være et gunstig tiltak der lag og foreninger kan vise fram hva de har å tilby.

Artikkeltags