Gatelaget til Rana FK deltok tidligere i dag i Gatelagscupen i Trondheim, og tross at det ble tre tap, så er det ingen sure miner blant spillerne, forteller organisator og initiativtaker til Gatelaget - Elisabeth Steira Fagermo.

– Vi er enormt stolt. Det er det ikke tvil om. Vi har spilt tre kamper og tapt alle de tre kampene, men det er ingen sure miner her. Spillerne er fulle av pågangsmot, det er samhold, og vi har utelukkende hatt positive opplevelser her, forteller Steira Fagermo til Rana Blad litt over en time etter at turneringen var ferdigspilt.

Og for Gatelaget til Rana FK fikk de også med seg en stor premie hjem - Fair Play-prisen.

– Det er den gjeveste prisen. Spillerne har storkost seg. De sitter her og bare gliser alle sammen, sier Steira Fagermo, som forteller at Gatelaget også har hatt en solid heiagjeng med seg i dag.

– Vi har vært en fin heiagjeng som har vært til stede i dag. Vi har brukt heiaropene til Rataskankan og vi har både hørtes og syntes i dag.

– Hva synes dere om opplevelsen i dag?

– Det har vært en veldig fin opplevelse. Det frister absolutt til gjentakelse. Hele apparatet har stått litt med ståpels i dag. Vi er så stolt og det er litt uvirkelig å tenke på at det er bare et lite år siden dette startet med møte, sier Steira Fagermo.

Her kan du se opptaket fra dagens turnering.

Les også

Kristine (23) holdt på å miste alt på grunn av rus. Johnny (56) har vært rusmisbruker og kriminell store deler av livet. Nå spiller de på samme lag, med samme mål: Et godt liv, en god hverdag