Gå til sidens hovedinnhold

Gir over 100.000 til Frelsesarmeen

Fylkesråd for plan og næring, Linda Helen Haukland, gir Frelsesarmeens korps i Mo i Rana, Narvik og Bodø 39.000 kroner hver til årets julegryte - Håp i ei gryte.

– Fylkeskommunen har et sterkt fokus på å forhindre utenforskap, spesielt blant unge. I vår rolle som samfunnsutvikler er det svært viktig å huske på de som av en aller annen grunn står utenfor samfunnet. Her spiller de frivillige organisasjonene en helt sentral rolle. Jeg vil med dette rette en stor takk til det viktige arbeidet Frelsesarmeen gjør i denne sammenheng. Deres julegryte-aksjon strekker ut en hånd til dem som trenger det aller mest, sier fylkesråd Haukland i en pressemelding.

– Pengene kommer godt med, det er mange som har behov for hjelp og støtte i denne tiden. Vi deler blant annet ut matkort, julegaver til unger og litt klær. Givergleden er stor blant folk og i næringslivet. Her om dagen fikk vi eksempelvis en hel eske full av ullundertøy fra Apotek1, sier løytnant Laila Fosse i Frelsesarmeen i Bodø.

Les også

Julaften inviterer Kristin og Roar mennesker med rusproblematikk inn til Frelsesarmeen: – Ingen skal måtte sitte alene på en sånn kveld, hvis de ikke vil

Les også

Hanne Kristin (33) ble beordret for å ta seg av suppe, såpe og frelse til ranværingene

Les også

Viktoria (24) skal i år stå grytevakt for første gang, men mangler flere frivillige: – Hvis vi skal kunne hjelpe andre, trenger vi også hjelp nå

Kommentarer til denne saken