Gå til sidens hovedinnhold

– Godt jobba sjefredaktør. Ingen av oss vil tape på at lokalavisa vår setter viktige kontroversielle saker og spørsmål under lupen

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I Rana Blad fredag 4. desember skriver Marit Ulriksen om «Merkelige prioriteringer» i spalten Ukeslutt. Etter min mening er dette et godt eksempel på ei linje og et spor avisen med fordel kan og bør fortsette med. Mange av oss leser Rana Blad. for å bli orientert om det som skjer i bygdelagene våre. Viktig nok for all del.

Men hvorfor i all verden skal meningene om viktige saker som berører livet til hver enkelt av oss, i dette tilfelle statsbudsjettet, bare overlates riksdekkende aviser og andre riksdekkende medier?

Det gagner verken det livgivende lokalpolitiske engasjement, eller videreutvikler vår demokratiske modell. Ingen av oss vil tape på at lokalavisa vår setter viktige kontroversielle saker og spørsmål under lupen.

Les også

Jeg får betale 23,85 kroner mindre for en pappkartong med vin. Det for at flyktninger får komme til landet som flyter over av melk og honning – og bitte litt billigere øl

Forhåpentligvis vil dette medvirke til ei enda bedre avis, og gjøre oss lesere mer trygg på egne meninger og egen identitet.

Godt jobba sjefredaktør.

Kommentarer til denne saken