Gry Eriksen fra Polarsirkelen Golf vant kvinneklassen under pinsehelgens regiontour da sola hilste nærmere 60 golfere fra hele landsdelen til første runden i regiontouren i Bodø.

Eriksen dominerte klassen og vant med solid margin foran Anne Skancke Karlsen fra Tromsø og Heather Hebbert fra Salten Golfklubb. Med 264 slag over tre runder, var hun 19 slag foran nummer to.

Deltakerne kom fra Hammerfest i nord via Tromsø, Harstad, Narvik, Lofoten og Polarsirkelen i Rana til arrangørklubben Salten Golfklubb i Bodø Golfpark.

- Her skinner sola så godt at jeg har tatt med paraplyen for å få skygge, sier Lars Magnussen fra Lofoten ifølge en pressemelding fra Salten Golfklubb.

Han hadde glemt solkremmen, men kapret delt andreplass med Simen Steira fra Salten Golfklubb. Førsteplass for herrene tok Henrik Sand Dagfinrud fra Salten Golfklubb.

På herresiden var det tett i toppen både lørdag og søndag, men hos damene dominerte  Gry Eriksen fra Polarsirkelen

- Vi takker alle deltakerne som kom helt fra Hammerfest og Tromsø i nord til Rana i sør for å delta. Bodø Golfparks stab har stått på for at banen ble i god stand til turneringen, og til og med været lyktes vi med, sier daglig leder Sigve Bollestad i Bodø Golfpark.

I tillegg til Gry Eriksen stilte Polarsirkelen Golf med Lisbeth Karlseng under mesterskapet, og hun ble nummer fem i dameklassen. Det var størst deltakelse i herreklassen, men der stilte ingen fra Polarsirkelen Golf.