Det sier Marit Ulriksen, sjefredaktør i Rana Blad, etter at avisen for noen dager siden skrev om at en elektrisk rullestol hadde tippet over på Strandveien i Nesna som følge av en hullete og dårlig vedlikeholdt vei.

- Rullestolen hadde ikke tippet over, selv om den på bildet vi har brukt ligger over på siden. Bildet er en illustrasjon på hva som kunne komme til å skje på grunn av de krevende kjøreforholdene på veien. Dette dreier seg altså ikke om en reell velt, men noe som er ment som en illustrasjon for å få fram at oppleves ubehagelig å kjøre på veien i frykt for at noe som dette skulle kunne komme til å skje, sier Ulriksen.

- Det er selvsagt beklagelig at vi presenterer dette for noe annet enn det faktisk er, men det som er enda mer beklagelig er at vi i utgangspunktet var gjort oppmerksom på at dette var ment som en illustrasjon. I kommunikasjonen rundt dårlige kjøreforhold på den aktuelle veien, gikk vi glipp av dette viktige poenget. Dette skal selvsagt ikke skje, sier sjefredaktøren.