Det opplyser festivalsjef for Smeltedigelen musikkfestival Elisabeth Kulseng i et presseskriv.

– Jeg fikk en telefon fra management til Halvdan som kunne fortelle om en fortvilet artist som hadde oppdaget at Bodø/Glimt spilte kamp mot Arsenal samme dag som han skulle stå på scenen, sier Kulseng.

Etter å ha vært gjennom to år med restriksjoner og endringer så er kulturbransjen blitt gode på å kaste seg rundt og tenke nye løsninger. Smeltedigelen spekulerte seg dermed fram til ei løsning for en fotballfrelst artist fra Bodøbyen.

– Vi valgte å flytte konserten til dagen før, noe som ville skape minst mulig endringer i resten av programmet. Vi håper dette er en løsning som fungerer for vårt publikum også. Og vi håper på forståelse for at dette ikke er noe vi vanligvis gjør, men vi synes det var en spesiell og litt morsom henvendelse.

Det er en meget fornøyd artist som nå kommer til Mo i Rana med fullt band og Båsmokoret som gjester.

– Halvdan har så langt i sommer fått terningkast 6 på avholdte konserter, så vi gleder oss til å oppleve en Halvdan Sivertsen i storform i Meyergården Spektrum onsdag 12. oktober. Konserten er nesten utsolgt, forteller Elisabeth Kulseng.

Bildeserie

HISTORISKE BILDER: Nilsen opp og i mente og noen Nilssen på kjøpet. Og det var den tida da bart kan ha vært krav for å få jobbe i bank

Les også

Oppkalt etter en helgen, men kjenner også synden. I snart 50 år har han underholdt oss med sin unike blanding av musikk, alvor og latter

Les også Terningkast 6

Ingen er så god som du, Halvdan!