Gå til sidens hovedinnhold

Har åpnet påmelding til årets friluftsskole, og lover pengene tilbake om det blir avlyst

Polarsirkelen friluftsråd har startet påmelding til årets friluftsskole.

Friluftsskolene er satt opp fra uke 26 til 33 og deles inn i Friluftsskolen junior som er et tilbud til barn i 1. og 2. klasse, Friluftsskolen 1 som er for elever fra 3. til 6. trinn, og Friluftsskolen 2 som er et tilbud til de som ønsker enda mer friluftsliv og som går i 5. til 7. trinn. I år arrangeres denne skolen på Granneset.

– Vi har tenkt mye fram og tilbake, og kommet fram til at inntil vi vet mer, kjører vi påmeldingsprosessen som vanlig. Så får det heller bli sånn at om det drøyer ut og vi må avlyse, så får folk pengene tilbake, sier daglig leder i Polarsirkelen friluftsråd, Pål Vinje og viser til den uavklarte koronasituasjonen.

Både Rana, Lurøy, Træna, Nesna, Hattfjelldal, Hemnes og Lurøy får egne skoler. Påmeldingen startet mandag 23. mars, og allerede tidlig mandag ettermiddag har det kommet påmeldinger til alle skoler.

– Så langt har det vært strålende påmelding og vi har allerede tre skoler helt fulle. Det er ikke like stor påmelding som normalt, men likevel er det veldig bra, sier Vinje.

Påmelding skjer på deltaker.no.

Kommentarer til denne saken