Det er nok en og annen fotballinteressert som kjenner på at det egentlig skulle være klart for VM i fotball i sommer. Slik ble det ikke da FIFA i sin visdom valgte å legge hele sulamitten til vinteren (og med det bryter opp Premier League-sesongen), men for de av dere som kjenner på abstinensene kan vi heldigvis være til hjelp.

For i helga kan du se hele 53 fotballkamper direkte på Rana Blad og Direktesport. Ikke bare det, det er også 53 kamper med noe av det fineste fotballen har å by på - Toppserien for kvinner og breddefotball.

For mange vil nok helgas høydepunkt være Rana FKs bortekamp mot Nardo søndag klokken 1700, men vi vil også få trekke frem at vi sender flere kamper fra helgas runde i Toppserien, en rekke kamper fra 1. divisjon for kvinner, vi sender full runde fra Norsk Tipping-ligaen for herrer og sender også en rekke lokale kamper fra lavere divisjoner samt at vi sender direkte over flere dager fra Etne cup for aldersbestemte lag.

Og hvis du ikke er fotballinteressert så har vi full dekning for deg også. Vi sender direkte fra NM Rundbane Terreng i sykkel, vi sender bilcross, NM i turn, friidrett, trav og til og med lokalløpet Randabergfjellet opp, for den som måtte like slikt.

Se full oversikt over sendeplanen for helga her.