Som 16-åring hadde Tina Merete sommerjobb på Havblikk - nå er hun ansatt som driftsleder

DEL

Tina Merete Langseth Pedersen er nyansatt som driftsleder med visjoner hos Havblikk Helgeland på Nesna, står det i en pressemelding fra Havblikk på Nesna.

Havblikk Helgeland har over år utviklet seg fra å være en campingplass til å bli en fullverdig leverandør i reiselivet. Ulike aktiviteter, Aurora Restaurant og Livescene, med ny og moderne konferanseavdeling, gjør tilbudet komplett.

Som sekstenåring hadde Tina sommerjobb på Havblikk. Det har hun aldri glemt! Da ble kjærligheten til reiseliv- og servicenæringen, og ikke minst Nesna, etablert. Nå er ringen sluttet, og hun er tilbake!

Tina er ett ja-menneske som elsker å bygge opp, fordi hun liker å se resultater. For å hente ut den energien som man trenger for å yte maksimalt, må man ha en genuin kjærlighet for prosjektet. Den energien har Tina for sin første business-kjærlighet, som var Havblikk på Nesna., skriver bedriften i pressemeldingen.

Tina kommer fra jobben som kjøpmann i Reitan convenience, Shell/7eleven Selfors. Hun er også gründer av Tuba og Tassen, og har allsidig organisasjonserfaring.

- Jeg gleder meg veldig til å være med på å utvikle Havblikk Helgeland, og Nesna har ett enormt potensial. Det skjer mye spennende innen turisme på Helgeland og fremtiden er nå, sier hun i pressemeldingen.

Artikkeltags