Nasjonal, langsiktig aktør har fått aksept på bud på Hotell Syv Søstre: – Vi er meget fornøyd

Foto:

DEL

I en pressemelding opplyser Helgeland Sparebank at de har akseptert et bud på Syv søstre i Sandnessjøen.

– En stor, nasjonal og langsiktig aktør som ser et stort potensial i reiselivet på Helgeland, har lagt inn bud på hotell Syv søstre i Sandnessjøen. Lokalbanken har akseptert budet. Det som gjenstår er avklaringer mellom kjøper og Alstahaug kommune.

–Vi er meget fornøyd med å kunne gå ut med nyheten om at det nå foreligger en budaksept på Syv Søstre hotellet i Sandnessjøen. Aktøren som har fått tilslaget på kjøp av hotellet, er en seriøs og nasjonal aktør med en stor hotellkjede med på laget, forteller administrerende direktør Hanne Nordgaard, i pressemeldingen fra banken.

Lokalbanken har hatt god dialog med budgiver, som er en aktør som har et langsiktig formål med investeringen og er imponert over mulighetene for turisme på Helgeland. Budgiver ønsker ikke offentlig oppmerksomhet ennå, fordi de har noen forbehold som må tas tak i og avklares av og med Alstahaug kommune.

–Dette er en aktør med både de faglige og finansielle musklene som Helgeland trenger for langsiktig og god drift, og kan være en drivkraft for vekst på Helgeland. Så snart disse forbeholdene kvitteres ut vil hotellet selges, og etter en kort mobiliseringstid åpnes igjen til glede for tilreisende og næringslivet i Sandnessjøen og Helgeland, sier Nordgaard.

Det er Nord-Megler AS som har bistått Helgeland Sparebank i salgsprosessen og vil fullføre dette så snart alle avklaringer er på plass, står det i pressemeldingen.

Artikkeltags