Gondolen bidro til rekordsommer i Hemavan – nå gjør de seg klare for vinteren

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Hemavan Alpint skriver i en pressemelding at nye rekorder er slått i Hemavan, denne gang er det sommeren det er snakk om.

– Det er med glede vi kan melde om nok er rekordsesong, men denne gangen er det sommeren det gjelder. I løpet av sommermånedene i 2018 har cirka 9.000 personer tatt turen med gondolbanen, noe som viser at den nye attraksjonen er populær. Tallet er nemlig det dobbelte av det som tidligere var sommerrekord. Økningen er formidabel, 92 prosent opp fra rekorden i 2016. Vi har også hatt meget bra besøk på vår restaurant Björk på toppen av bakken, sier Thomas Ringbrant i Hemavan Alpint.

I pressemeldingen skriver de at man nå gjør seg klare for vinteren.

– Selv om det bare er gått to uker siden vi avsluttet sommersesongen, så kjennes den allerede langt borte. Nå pågår arbeidet med å ferdigstille vinterens store investering. Et topp moderne snøsystem i Prinsen som koster ni millioner kroner skal være klart til midten av november. Da regner vi med å åpne de første bakkene ved Centrumsliften, og i månedsskiftet november-desember åpner vi Hemavan Gondol, sier Thomas Ringbrant.

Artikkeltags