Løpet er nok kjørt, det blir nok tidens dårligste kommunevalg 2019 uten ordfører fra Hemnes Ap. Det blir også å komme mange utmeldinger i partiet etter hvert

Partikontoret til Arbeiderpartiet på Youngstorget mener nominasjonsmøtet i Hemnes Ap ble korrekt gjennomført og at resultatet møtet er gyldig.

Partikontoret til Arbeiderpartiet på Youngstorget mener nominasjonsmøtet i Hemnes Ap ble korrekt gjennomført og at resultatet møtet er gyldig. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerSvar på Edna Heggedal og Ingebjørn Nygård sitt leserbrev om nominasjonsmøtet 3.12.18 for Hemnes AP på Finneidfjord.

Jeg kan bare si at vi andre kandidatene på lista til Hemnes Ap som trekker oss, står bak påstandene framsatt av Anita F. Hansen i Rana Blad og det som sto i Avisa Hemnes. Vi kan tenke selv, og vi følger selvfølgelig med på hva skjer i Hemnes Arbeiderparti nå for tiden.

Videre kan jeg gjenta at vi ikke ønsker å stille oss bak det programmet partiet ønsker å stille til valg med, ei heller stiller vi oss bak ordførerkandidaten, da vi ser det som vanskelig å samarbeide for et felles mål, nemlig å bevare og utvikle alle tettstedene i kommunen. Dessuten reagerer vi kraftig på oppførselen til enkelte sentrale personer (fra Korgen), både før og under møtet. Prosessen og måten disse har handlet på har laget splittelse i partiet, og er kritikkverdig.

Jeg ser at dere skriver at dere synes det er litt merkelig at vi ikke hadde noen synspunkter på programmet under møtet, bare Tord Johansen og Kjell-Idar Juvik. Svar på det er at flest fra «Korgen-siden» stemte for programmet som ble lagt fram. Mens vi andre ikke stemte i hele tatt på på forslaget til programmet som ble lagt fram.

På grunn av dette programmet dere ble enig om og ordførerkandidaten som ble valgt, er det mange som har meldt seg ut av Hemnes Arbeiderparti og det blir nok flere etter hvert. Jeg står for alle avisinnleggene jeg har skrevet i forbindelse med nominasjonsmøtet for Hemnes Ap på Finneidfjord 3.12.18. Andre valgomgang burde aldri vært godkjent som et gyldig valg. Jeg synes møteledelsen og valgobservatørene fra Nordland AP gjorde en veldig dårlig jobb. Det som er rett er at det må bli nyvalg av ordførerkandidat i Hemnes Arbeiderparti.

Jeg ser at dere skriver som avslutning på leserbrevet deres at vi som er igjen på lista, skal i alle fall gjøre vårt for at Hemnes Ap kommer i posisjon og vi håper at vi får inn nye friske representanter fra alle tettstedene i vår kommune. Svar på dette er at jeg tror at det blir vanskelig å få representanter fra alle tettstedene til å stå på listen til Hemnes Arbeiderparti etter det som skjedde på nominasjonsmøtet på Finneidfjord. Tror nok det blir bare representanter fra Korgen på den lista. Løpet er nok kjørt, det blir nok tidens dårligste kommunevalg 2019 uten ordfører fra Hemnes Arbeiderparti. Det blir også å komme mange utmeldinger i partiet etter hvert.

Ved kommunevalget 2019 blir jeg å stemme på det partiet som vil bevare og utvikle alle tettstedene i kommunen, og har det beste programmet og sakene jeg brenner for. Blir nok flere som gjør det samme som meg.

Bernt Heimland

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags