– Vi har vært så heldige å få DDE, så her garanterer vi skikkelig festivalstemning

DDE spilte hagefest i Meyergårdhagen i fjor sommer. I år kommer de tilbake til distriktet, og til Hemnes båt- og fjordfestival.

DDE spilte hagefest i Meyergårdhagen i fjor sommer. I år kommer de tilbake til distriktet, og til Hemnes båt- og fjordfestival. Foto:

DEL

Hemnes Båt- og fjordfestival arrangeres mellom 29. juni og 1. juli, og musikken for årets festival er klar.

– Vi har vært så heldige å få DDE, så her garanterer vi skikkelig festivalstemning. Som supportband på lørdagen har vi fått Lakafant fra Sørfold som spiller Hellbillies-låter og annen populærmusikk, sier Kjell-Idar Juvik, komitéleder i Hemnes båt- og fjordfestival.

Arrangører er som vanlig Hemnes Dykkelubb og Hemnes Båt- og Sportfiskerforening.

– Som tidligere år forsøker vi å lage en festival for hele familien, sier Juvik.

DDE blir headliner på lørdag 30. juni.

Dagen før, fredag 29. juni, endrer arrangørene litt på konseptet og lager en helaften.

– Her blir det mye musikk, men også humorkveld med komiker Trine Lise Olsen og jentebandet Bitchy Big Bobbies Band (BBB) fra Hemnesberget. Det etterfulgt av et «lokalt» band som enda ikke er klart, sier Juvik.

– Vi jobber også med en familiekonsert som blir på lørdag ettermiddag med lokale artister, en av dem vi håper å få på scene er vår egen Anna Anita, sier Juvik videre.

Utenom konsertene blir det i tradisjonell stil sjørøvershow, familiepark, lekepark med aktiviteter for barn og voksne, marinahsow, VM i båtklammerkasting, båtløpet Sundsholsmen rundt, Olabilløp, familieshow, Elisasbåten, ringkjøring, åpne museumsbygg, langåpne butikker, salgsboder/utstillere, grilling og uteservering.

Se bildeserie fra Hemnes Båt- og fjordfestival i fjor:

Artikkeltags