Astrid Arntsen er en ivrig strikker. Særlig gjennom vinterhalvåret når det er mye vintersport på TV, går det unna med strikkepinnene.

– Da jeg var på Rabothytta så jeg at det var tøfler på Rabothytta i en kurv. Da det ble sendt ut melding i fjor om at de var slitt og det ble spurt om noen kunne bidra med nye, så laget jeg tre-fire par, sier Arntsen.

Denne vinteren har det blitt en mengde nye, som ligger klare til å bli fraktet opp. Håpet er at de skal være oppe til påske.

– Hele Rabothytta er jo et dugnadsprosjekt, og dette er det jeg kan bidra med, sier Arntsen.

Hun spurte på Facebook om folk kunne bidra med garn, og hun har fått mye i alle mulige farger. Enda har hun mye garn liggende, og med flere helger igjen med sport fram til påske, kan det bli enda flere allerede i vår.

Men ikke minst kommer det en ny vinter med blant annet VM i nordiske grener i Seefeld, VM i skiskyting i Östersund og VM i alpint i Åre.

De unike tøflene kommer ikke bare fargerike, men også i forskjellige størrelser.

– Den største er størrelse 46, og de minste kan nok brukes av barn helt ned til fem år. Det fine med at det ikke er bestillingsvare, er at det alltid er noen det passer for, sier Arntsen, som også legger til at et av parene har hun fått tilsendt fra en venninne på Sunnmøre.