OPPDATERT TORSDAG KL. 1058: Operasjonsleder Mads Bernhoft ved Nordland politidistrikt opplyser til NTB at det ikke vil bli gjort nye søk i dag.

– Det er ingenting som har blitt gjort der oppe i dag, sier operasjonsleder Mads Bernhoft ved Nordland politidistrikt til NTB.

Han sier det er på grunn av forholdene på stedet.

– Det er utfordrende forhold der oppe.

OPPDATERT TORSDAG KL. 1001: Nordland politidistrikt melder at det vil komme en pressemelding om ulykken i løpet av dagen. Det er Mo politistasjon som etterforsker saken.

OPPDATERT TORSDAG KL. 7.02:

– Det er fortsatt en mann som er savnet, bekrefter operasjonsleder Odd Ivar Pettersen til Avisa Nordland torsdag morgen.

– Vi har ikke vært i vannet, da vi anså det som risikofylt. Det er et dypt vann som er islagt, og vi hadde dårlig sikt. Det ble derfor vurdert som farlig, sier Pettersen.

ONSDAG KVELD: Mari Lillestø i Nordland politidistrikt forteller onsdag kveld klokken 22.41 at søket i vannet er avsluttet.

- Det er ikke mulig å gjøre undersøkelser i vannet, da det ikke er regnet som sikkert, sier hun.

Politiet er likevel på stedet og gjør tekniske undersøkelser på land.

Lillestø opplyser videre at man så langt ikke har fått bekreftet at en person var om bord i hjullasteren.

- Men en person er foreløpig meldt savnet, sier hun til Avisa Nordland.

Politiet i Nordland melder ved 21.20-tiden at det har skjedd en arbeidsulykke på et anlegg ved Smibelgvannet i Rødøy kommune.

Det er en hjullaster med fører som har havnet i vannet.

Sea King med redningsdykkere fra brannvesenet er på tur.

Sea King med redningsdykkere fra brannvesenet er på tur til det som kan være en arbeidsulykke.

Ulykken skal ha skjedd på et anlegg.

Redningsleder ved Hovedredningssentralen, Tor Torkildsen, sier det er for tidlig å si noe om alvorlighetsgraden.

– Det er dårlig vær i området, med mye tåke og lavt skydekke. Det gjør det vanskelig for både redningshelikopteret og ambulansehelikopteret, som er på vei inn mot stedet, sier han til Avisa Nordland.

Operasjonsleder i Nordland politidistrikt, Tom Ove Hammer, sier ifølge VG til NTB at det er observert spor ned i vannet.

– Jeg kan ikke bekrefte at det er en person i kjøretøyet, sier han.

Hovedredningssentralen opplyser 22.15 at helikopteret er framme, og at dykkerne gjør seg klare til å dykke i det aktuelle området.