Hurra for Båsmo og Ytteren skolekorps!

Båsmo og Ytteren skolekorps arrangerte Havmannen korpsfestival i helga. Over 450 musikanter og drillere samlet seg på Mo.

Båsmo og Ytteren skolekorps arrangerte Havmannen korpsfestival i helga. Over 450 musikanter og drillere samlet seg på Mo. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Hurra for Båsmo og Ytteren skolekorps !

Takk til Båsmo og Ytteren skolekorps med hjelpere som arrangerte et flott musikkstevne i helga. Lenge siden det var et korpsstevne i Rana, så det var trivelig å få oppleve det på nytt.

Det ligger mye arbeid bak et slikt stevne både med hensyn på mat, logistikk, overnatting og spilling på diverse plasser rundt om i kommunen. Det klarte dere med glans!

Trivelig å vandre rundt om i byen og høre levende musikk på nesten hvert et hjørne. "Dåkk va flenk.” ES. Det skjedde også mye annet denne helga både med turnstevne og ikke minst Stennesdagen, så det ble travelt for en pensjonist å få med seg alt. Slike arrangement er med på å sette kommunen på kartet så “de va ralt å va ranværing i hælga”. 

Snorre Petersen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken