NØKKELBOKSTAV NR. 4: I dagens oppgave skal vi utover til kysten og til ei øy uten fastboende. Den ligger nært skipsleia. Hva heter øya?

Fotosafari 2019 - slik går det for seg

● Rana Blad bringer fortløpende 36 bilder fra ulike steder på Helgeland.

● Hver fredag kommer det en kupong i papiravisa. Den fyller du ut, i kronologisk rekkefølge, med navnene på de stedene du mener er avbildet på ukas oppgaver, og den bokstaven vi er ute etter for hver dag. Til hvert bilde vil vi oppgi på hvilken plass i ordet du finner dagens nøkkelbokstav. Hvis nøkkelbokstaven finnes flere steder i ordet, vil vi gjøre oppmerksom på det. Når alle 36 bokstavene er på plass, vil de danne en setning. Hvis nøkkelbokstaven er nr. 1, betyr det at vi begynner på et nytt ord i setningen.

● Dette er en konkurranse for våre lesere av papiravisa, e-avisa og digitale abonnenter. Svar leveres inn på en orginal kupong fra papiravisa eller ved at løsninger med nødvendige opplysninger på e-post til konkurranse@ranablad.no. Mer e-post med fotosafari og ukenummr i emnefeltet.

● Ukekupongene skal være avisa i hende senest den påfølgende onsdag.

● Sommerens siste safari-kupong kommer i avisa fredag 16. august. Den vil også inneholde plass for å fylle ut setningen som gir totalløsningen.

● Merk konvolutten med "Fotosafari" og send den til Rana Blad, boks 55, 8601 Mo i Rana eller lever den i avishuset.

Lykke til med safarijakten!