Gå til sidens hovedinnhold

Hvem skal betale kalaset, og hvordan skal folk forholde seg? 

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Grønt skifte

Det ser ut som medlemmer av Stortinget og folk i hopetall har fått klima og miljø som de nye hysteritiltakene. Nå legges det fram forslag om kutt av landbruk, ned med produksjon av rødt kjøtt og utfasing av alt materiell, både på hav og land, til nullutslipp. Bygging av vindmøller på fjelltopper eller myrer som er store nok til å være flatmark med vind. Strekk av vanvittige kostbare overføringskabler til forsyningstrafoer. Oppsett av ladestasjoner på ferge, båt, bussterminaler, tidligere bensinstasjoner ved boligblokker og i parkeringshus.

Hvem skal betale kalaset, og hvordan skal folk forholde seg?

Nå har Saltfjellet hatt værproblemer med kolonne og stengt. Hvor store og mange ladestasjoner for private, nyttekjøretøy og brøytebiler skal det være, og hvor skal dem plasseres. Så er det ferger på Fv17 som må kjøre ekstreturer for å ta unna økt trafikk. Når tid skal dem lade, eller skal det dobles med materiell?

Tror det er på tide å få noe nytt å tenke på, før Norge går konkurs, selv med bruk av pensjonsfondet.

Når olja fases ut må Staten finne mange å tyne avgifter ut av, om de ikke finner ut som nå at dem ikke skal betale.

Velbekomne klimaaktivister når dere ligger på kne og spiser gress. Før var det neandertalere. Nå er det snart blitt en ny menneskerase. Den heter veganere.

Reidar Leander Jensen,
Politisk pensjonist, Nordvernes

Kommentarer til denne saken