I arresten for spytting på politiet, tatt for å vise fingeren til politiet og redningsaksjon med godt resultat

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

NORDLAND For deler av politikorpset i Nordland ble det ei hektisk natt. Dette gjaldt spesielt dem som jobber i Bodø. Her måtte de flere ganger rykke ut for å stoppe fester på private adresser, som forstyrret naboene i nærheten.

Under et av disse oppdragene til en privat adresse likte ikke en av festdeltakerne at politiet kom. Vedkommende viste sin avsky mot politiet ved å spytte på polititjenestemennene. Dette ble ikke særlig godt mottatt. Den 25 år gamle mannen ble tatt med til arresten og det opprettes en sak mot vedkommende for spyttingen.

Senere på natta var en annen 25-åring i Bodø frampå og gjorde noe som politifolkene ikke satte pris på. Han forulempet en patrulje på jobb med å vise dem fingeren. For denne fingerbruken blir han anmeldt. I løpet av natta ble en annen 20-åring tatt med til arresten i Bodø etter ordensforstyrrelse. Vedkommende er også mistenkt for bruk av narkotika.

Politiet i Ofoten måtte natt til lørdag sette i gangen en redningsaksjon for å søke etter en skadet snøscooterfører i fjellområdene ved Beisfjord sør for Narvik. Med bistand fra frivillige fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors og Norske redningshunder mannen funnet. Han ble fraktet til sykehus for en sjekk med smerter i en skulder.

Twitterloggen til politiet forteller at politimannskapene på Helgeland hadde en rolig dag på jobben.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken