Gå til sidens hovedinnhold

Ice Drift blir samarbeidspartner med Verket: – En viktig aktør

Artikkelen er over 1 år gammel

Verket har knyttet til seg en ny samarbeidspartner for de neste tre årene kommer det fram i en pressemelding.

– Ice Drift er en meget viktig aktør for Verket som sikrer videre utvikling av festivalen, sier festivalsjef Ingrid Alte Westman i pressemeldingen.

Festivalen og Ice Drift har nå i desember signert en samarbeidsavtale for tre år som gjelder 2020 til 2022.

Vil løfte Underverket

– Ice Drift har bidratt med tjenester til festivalen i en årrekke. Nå formaliserer og styrker vi samarbeidet. Verket er viktig for byen og regionen og spesielt ønsker vi å bidra til at selve Underverket løftes ytterligere, sier daglig leder Arne Thoresen i Ice Drift

Han mener Underverket er et positivt arrangement som favner alle generasjoner med sitt fokus på foreldre, besteforeldre, barn og ungdom og regionale talenter.

– Vi vil bidra til mer spennende aktiviteter her og for oss er det også en fin arena for å synliggjøre Ice Drift, i tillegg til festivalkveldene. Verket gir også fin promotering hele året, ikke bare selve festivalhelga, poengterer Thoresen.

På hvilket vis Ice Drift tilfører aktivitet på Underverket blir klart på nyåret.

Fokus på festivalområdet i 2020

– I 2020 er ett av våre fokusområder å utvikle selve området og identiteten til festivalen. Her samarbeider vi godt med våre partnere allerede, men vi jobber hele tiden for forbedringer og løft som kommer publikum til gode og befester oss som en av Helgelands mest spennende og morsomste kulturarenaer, sier Westman.

– Langsiktige avtaler gir forutsigbarhet og trygghet og gjør det mulig å satse tyngre både dag og kveld. Ice Drift har mange gode ideer og innspill og vi ser fram til å presentere hva dette er i 2020. De er meget dyktige og løsningsorienterte. Store deler av næringslivet gir oss tillit år etter år og det er vi helt avhengig av, og vi jobber målrettet for å gi våre samarbeidspartnere verdi tilbake, avslutter festivalsjefen.

Kommentarer til denne saken