Jeg vil ikke stemme for en tildeling til golfklubben på bekostning av de andre idrettslagene

Rana SV ønsker ikke partnerskapsavtale med Polarsirkelen Golf. Foto: Gøran Opanashchuk

Rana SV ønsker ikke partnerskapsavtale med Polarsirkelen Golf. Foto: Gøran Opanashchuk

Artikkelen er over 5 år gammel

Mener de andre lagene må «sponse» partnerskapsavtale med golfklubben.

DEL

LESERBREVPosisjonen i Rana har nylig vedtatt at det skal inngås en partnerskapsavtale med golfklubben på Alteren for en årlig verdi av 150.000,-kr.

Jeg har stemt i mot denne tildelingen til golfklubben fordi det ble antydet at pengene må tas fra andre lag og foreninger som Rana kommune allerede har avtale med.

Førstkommende tirsdag kommer saken opp igjen og vi politikere blir da bedt om å bestemme hvilke andre lag og foreninger som skal få redusert sin andel til fordel for golfklubben.

Jeg reagerer sterkt på at de andre lagene ser ut til å må «sponse» fra tilskuddet sitt for at golfklubben skal få sin partnerskapsavtale. Golfklubben har 20 unge spillere. Gruben IL har 780 unge spillere og får i dag 104.000,-kr årlig i sin avtale med kommunen, mens golfen skal få 150.000,- kr.

Det er en betydelig forskjell i penger per spiller og står ikke stil med de andre tildelingene, dette er langt over. Det fremstår som særdeles urimelig at for eksempel Gruben ILs tilskudd skulle bli ytterligere redusert, når de yter så mye energi og aktivitet for så mange.

Jeg vil ikke stemme for en tildeling til golfklubben på bekostning av de andre idrettslagene.

Hilde Rønningsen

Leder, Rana SV

Det fremstår som særdeles urimelig at for eksempel Gruben ILs tilskudd skulle bli ytterligere redusert, når de yter så mye energi og aktivitet for så mange.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags