The show must go on selv om en av artistene avlyste iFjord

Åge Sten Nilsen tar turen til iFjord med showet Queen – The show must go on.

Åge Sten Nilsen tar turen til iFjord med showet Queen – The show must go on.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Når iFjord arrangeres for første gang 22. og 23. juni i Fageråsen i Mo i Rana, er det med headlinere som Ronan Keating, En Vogue, TnT og Return på plakaten.

Men nå er fire nye navn klare for å sette sitt preg på junihelga.

Åge Sten Nilsen tar turen med sitt show One night with Queen.

– Konsertutgaven av Sten Nilsens utsolgte show blir åpningskonserten, og vi lover å gå hardt ut allerede fra start. På grunn av uforutsette hendelser har Tony Carey måttet avlyse sin spot på programmet, men vi mener å ha fått inn en suveren musiker og et suverent show for å gjøre det godt igjen, skriver iFjord i en pressemelding.

Artisten stiller også opp i Rock´n Roll Retribution litt senere fredag kveld hvor de vil gjøre en rekke Rainbowlåter.

Art Factory kommer i tillegg til å sprite opp både fredag og lørdag kveld med dans.

– Det er fantastisk å ha fått lokale jenter i internasjonal klasse med på dansen. Vi håper alle blir inspirerte til å henge seg på.

Koreograf og danser Janne D. Kristiansen vil stå på scenen sammen med Marita Irene Bjørkhaug, Eirin Adriane Jørgensen, Maja Lund og Julie Sandvær Eva. Koreografen elsker å koreografere og danse til den musikken som var i den tidsperioden. Her blir det 80- og 90-tallsshow med hår og spreke kostymer.

DJ Truls Puls blir hus-DJ under iFjord. Han har gjort flere spillejobber i Rana den siste tiden.

– Truls Puls la som unggutt gitaren bort til fordel for platespillere etter å ha hørt scratching for første gang. Truls har gjort klubbjobber og festivaljobber over hele Skandinavia før han flyttet til Bodø for å jobbe med det gryende elektronikamiljøet der. Han startet opp labelen Draug Media med deler av dette miljøet. Over 15 utgivelser siden 2014 utgjør Truls Puls den ene halvdelen house duoen ItzaItza, har vært turné DJ for Joddski (Jørg-1) og er en sertifisert partyrocker og inderlig musikkelsker, opplyser iFjord i pressemeldingen.

Festivalen er dedikert 80- og 90-tallsmusikk.

Disse artistene er klare: Ronan Keating, En Vogue, TnT, Return, Stage Dolls, Maggie Reilley, Åge Sten Nilsen – One night with Queen, Chris Thompson m/Mads Eriksen Band, Aunt Mary, Høst, Brothers og Rock´n Roll Retribution feat Åge Sten Nilsen.

Lørdag blir det et gratis dagprogram med Grand National, Government, Revenge, MinTrio og Rock´n Roll Retribution.

Artikkeltags