Gå til sidens hovedinnhold

Inngår tettere samarbeid for å høyne matopplevelsen på Verket

Artikkelen er over 1 år gammel

Souvas på Verket er en publikumsfavoritt. Nå inngår ARV og Verket et enda tettere samarbeid for å høyne matopplevelsen i august, skriver festivalsjef Ingrid Alte Westman i en pressemelding.

- Souvas på Verket er for mange en sterk festivaltradisjon. Musikkfestivalen har som mål å være eksponent for lokale aktører når det er mulig, både for å fremme bedriftene og gi Verket en solid Helgelands-identitet, sier Alte Westman.

ARV og Verket ønsker begge kvalitet på maten og miljømessig gode løsninger, derfor knytter partene nå enda tettere bånd enn før.

Fra å være underleverandør til festivalen blir ARV nå en hovedleverandør og skal stå for matutsalget på området 28. og 29. august.

- ARV ønsker å levere kvalitetsmat på Verket. Vi i ARV er opptatte av å levere topp produkter og god mat, så et tettere samarbeid er derfor i begges interesse. Det at vi har fått til en avtale med Verket er noe vi er veldig glade og stolte for, sier Tommy Bjørnmyr, salgssjef hos ARV.

Kommentarer til denne saken