Gallaria går av stabelen 27. januar i år og Ranaregionen Næringsforening vil nå ha hjelp av publikum og bedrifter til å hedre «de som går foran og brøyter vei, små og store bedrifter og ildsjeler, som inspirerer og tar samfunnsansvar, best på service, knallgode på markedsføring, tar i bruk ny teknologi eller på annen måte utmerker seg».

Nå ber daglig leder Ingvild Skogvold om nominasjoner fra publikum.

– Har du fått eksepsjonelt god service? Hvem mener du fortjener å bli kåret til «årets bedrift» og «årets ambassadør»? Prisutdelingen under Gallaria skaper stort engasjement, og vi ønsker å få inn så mange nominasjoner som mulig, sier Skogvold i en uttalelse, og fortsetter med å be bedrifter om å sende inn bidrag til fagprisene.

– Under Gallaria hedrer vi glimrende markedsføring og kommunikasjon. Har din bedrift gjennomført en vellykket kampanje, gjort et krafttak for bedre omdømme, investert i identitet, eller gitt ut en publikasjon som dere er spesielt fornøyd med? Send inn bidraget ditt, da vel.

Slik går du frem:

Bedrifter kan melde inn bidrag i fire kategorier, «identitet», «kampanje», «omdømme» og «informasjon». Det er en ekstern jury som velger ut finalister og vinnere til fagprisene for markedsføring og kommunikasjon.

Prisene for årets bedrift deles ut blant næringsforeningens medlemmer. Juryen for hederprisene (årets bedrift, årets ambassadør og service-prisen) er styret i Ranaregionen Næringsforening. Hvem som vinner Service-prisen stemmes fram av Rana Blad sine lesere, etter juryen har plukket ut finalister.

Fristen for å sende inn nominasjoner til hedersprisene og bidrag til markedsførings- og kommunikasjonsprisene er 2. desember. Bidrag og nominasjoner sendes inn på www.gallaria.no.

Se bildene fra Gallaria 2022:

Bildeserie

SE BILDENE: Prisdryss og brede smil under Gallaria i Spektrum

Og fra 2020:

Bildeserie

SE BILDENE: Gallariafesten ble et forrykende show med humor og glade prisvinnere

Bildeserie

SE BILDENE: Starten på Gallaria-festen med festkledde folk