Inviterer til konsert med Freddy Kalas

Freddy Kalas: Gladgutten kommer til Meyergården Spektrum for å dra i gang julestemningen i desember.

Freddy Kalas: Gladgutten kommer til Meyergården Spektrum for å dra i gang julestemningen i desember. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Freddy Kalas har de siste årene tatt Norge med storm! Nå kommer han til Meyergården med sitt konsept «Jul med Kalas». Datoen for konserten er satt til Lørdag 21. desember, står det i en pressemelding.

– Det er ingen tilfeldighet, da starter julen, alle har kommet hjem til ferie, og folket samles til sentrum for fest. Jeg så det i fjor at det er en av årets store utelivshelger. Da passer det perfekt å ha invitere til fest med kongen av allsang, Freddy Kalas. Med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter garanterer han god stemning. Den selverklærte «Sjefen for Fest» har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk og vi gleder oss til en fest uten om det vanlige på Meyergården med høy allsang faktor, sier Hotellsjef Ruben Nilsen Robertsen i pressemeldingen.

Da Freddy Kalas debuterte for første gang som solo artist i romjula 2014 med låten «Pinne for landet» hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger. Gjennom duoen Broiler, som han og lillebror Simen Auke sto bak, produserte de kjente låter som Vannski, Afterski, Bonski m.m. Det store gjennombruddet som soloartist kom i 2015 da han var den 3. mest strømmede norske artisten i Norge, kun slått av Broiler og Kygo. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren «Hey Ho» til energiske «Feel Da Rush» og sommerhiten «Jovial», som alle toppet hitlistene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken